2016. április 20., szerda

IV. Mandala kör – Kecskemét

Újra anyagvilág! Függőben maradt a legutóbbi kecskeméti Mandala kör témája, így – ugyan egy héttel előrehozva – április 20-án újra felvettük a fonalat és kísérletet tettünk még jobban kiismerni azt a különleges közeget, amelyben élünk.
A már korábban is tapasztalt baráti hangulat ezúttal is rögtön kibontakozott. Egy kedves érdeklődő finom süteménnyel lepett meg bennünket. Reméljük, ezzel egy hagyomány indult útjára…


Ezúttal is igazán bensőséges kör gyűlt össze, immár rendszeres, törzsvendégekkel. A kiindulópontunk az anyag maradt, ezúttal azonban a finom fizikai energiák: az elme, a tudat és az önvaló kerültek a vizsgálódásunk középpontjába.



Mi sem mutatja jobban az elme szerteágazó figyelmét, hogy a csapaton belül újra és újra párhuzamos szálakra bomlott a beszélgetés, hogy azután újra eggyé forrjon össze.



A találkozó legnagyobb sikerét abban látjuk, hogy a résztvevők szeretnék egész nyáron, megszakítás nélkül folytatni a beszélgetéseket. Felvetődött az az ötlet is, hogy Ludastón is összegyűlhetnénk. Ezzel megvalósult a Mandala kör egyik fő célkitűzése: az érdeklődők invitálása Ludastóra, Alapítványunk központjába, ahol jobban megismerkedhetnek tevékenységünkkel, esetleg önkéntes feladatokba is bekapcsolódhatnak.
A Bhagavat-gítá következő nagy témájával folytatjuk május 25-én.

Nincsenek megjegyzések: