2017. július 9., vasárnap

Jóga a természet ölelésében

A ludastói elvonulások nyári időszakát július 6. és 9. között egy jóga találkozó nyitotta. A program különlegessége, hogy a vezető jógaoktató egyben a mosonmagyaróvári Mandala kör egyik önkéntes szervezője is.

Bár a jóga elkötelezett rajongóinak évek óta biztosítunk helyszínt Ludastón, ez az első alkalom, hogy alapítványunk egyik önkéntese négy napos, intenzív jóga elvonulást szervezett a Naptanyára.

Kaltenecker Tímea magas szinten képzett jógaoktató, aki főiskolai képzés keretei között szerezte meg jóga oktatói diplomáját. Ezt a kiemelkedő tudást osztotta meg a résztvevőkkel.Az együttlét során nemcsak a napi többszöri jóga ászana gyakorlásra került sor, hanem meghívott előadóktól hallhattak az érdeklődők a jógikus táplálkozásról, a jóga lelkiségéről, illetve a csakrák működéséről.A légzőgyakorlatok, reggeli meditációk, esti közös éneklések mellett kemencés pizzasütés, közös körtánc és táltos dobolás tette teljessé a programot, amely így egy teljesebb életmódról adott keresztmetszetet. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése