2014. június 21., szombat

Egy ünnep, ahol fejlődsz - Ludastói Nyárünnep 2014 június 21.

„Ezúton szeretném ismét megköszönni azt a csodálatos élményt, amiben tegnap részünk lehetett! […] a délután folyamán olyan lelki feltöltődést kaptunk, hogy az semmihez sem fogható! Amikor odaérkeztünk az első pillanattól éreztük: itthon vagyunk...” (Zoltán)


A vásári forgatag, a vidéki látványosságok helyett a Ludastói Nyárünnep szervezői idén lelki kalandokra hívták vendégeiket, egy komoly játékra. A kora délután kezdődő programon minden az esti tűzceremóniára való felkészülésről szólt. A védikus és magyar hagyományokat ötvöző szertartás így valóban a nap központi eseménye lehetett.


Spirituális hétpróba, EGOido, Erdei Akadémia. Íme néhány állomás neve a sok közül… A részvevők a lelki-töltőállomásokon izgalmas kalandok és mély felismerések részeseként gyűjthették az esti ceremóniához az áldozati kellékeket. 


Aki tavaly csak nézelődött, idén formálója lehetett a történéseknek. Volt, aki a kiszáradt tómederben elmélkedett, volt, aki finom jógával lazított, mások az éneklést választották, megint mások a mennyei ételeket.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése