2014. november 22., szombat

Egészségbörze Pécsett

Alapítványunk meghívást kapott a pécsi Apáczai Egészség és Életmód Napokra, ahol szombati napon, november 22-én, a Napkelet Jógaház is bemutatkozott. A rendezvény délelőtt 9 órától egészen délután 16 óráig tartott, ahol ingyenes szűrővizsgálatokkal, előadásokkal, kiállításokkal és az egészséget érintő programokkal várták az érdeklődőket.


Sikeresen bemutatkoztunk az Egészségbörzén, melyen reggeltől délutánig szeretettel fogadtuk azokat a gyógyulni és regenerálódni vágyókat, akik kíváncsiak voltak, milyen alternatív lehetőségeket kínál az indiai tradíció a számukra.



Az asztalunkhoz látogatók megtekinthették egyedi aromaterápiás összeállításainkat különleges, gyógynövényekből kézzel készített, indiai füstölőinkből, beleolvashattak kiadványainkba, amelyek a keleti bölcseletről tudhattak meg többet. A mellettünk lévő helységben előadóink az ájurvéikus gyógyászat, a védikus asztrológia világába kaphattak betekintést. Gyakorlatban próbálhatták ki a különböző, masszázstechnikákat, jóga gyakorlatokat és megismerkedhettek a különböző olajok aromaterápiás és gyógyászati felhasználásával.

A legnagyobb sikert a vegetáriánus ételkóstoló aratta.



Többen is érdeklődtek a főzőtanfolyam, illetve a Jógaház aktuális programjai iránt, melyet a Jógaház hírlevélre feljelentkezők rendszeresen meg is fognak kapni.



Örültünk, hogy az Egészségbörzén való részvételünkkel, többeknek is felkeltettük az érdeklődését a Alapítványunk tevékenységei iránt és bemutathattuk, hogy az indiai tradicionális kultúra értékei a mai pécsi emberek számára is elérhetőek és kiaknázhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése