2015. szeptember 26., szombat

Nyitott Udvarok Napja Pécsett

Szeptember 26-án a Nyitott Udvarok Napján jelentünk meg, a Jókai utca 5-ben. A Mediátor Egyesület kezdeményezésére valósult meg a program, ami a kedvezőtlen, borús időjárás ellenére sokakat vonzott a zölddel futtatott, kedélyes udvarba. 


Változatlanul nagyon népszerű volt a szári-próba, a hölgyek szívesen öltötték magukra az olykor végtelen hosszúnak tűnő selymeket.


Sok szép, színes termény várta, hogy a látogatók egy közös nagy mandalában helyezzék el őket. Az alkotó kedv nem is maradt el, szívesen rakosgatott fiatal és több időt megélt, unoka és nagyi, tinik és papák-mamák egyaránt.


A szeretet-nyelv tesztre is sokan fogékonyak voltak, hiszen az emberi és  párkapcsolatok  gyakran a félreértések miatt siklanak ki: nem ugyanazt a nyelvet, jelrendszert használjuk, mint a másik. A teszt megmutatja a mi, és társaink kommunikációs igényét.

Nem maradhatott el az indiai ételkóstoló, az egzotikus ízek mindig vonzóak.


Szellemi táplálékul a szervezetünk kiadványait kínáltuk, valamint egy kerekasztal-beszélgetést Hamvas Béla Öt géniusz-a mentén. Ez a rendszeresen működő Mandala Kör „extra” kiadása volt.

Dobmeditáció és éneklés zárta az egyre hűvösödő napot.